Shopping é alltid bästa medicinen!

2009-06-21 | 17:38:23 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Viktor åkte i väg i morse för att jobba. Så i stället för att sitta hemma och göra ingenting i regnvädret, så åkte Karina och jag i väg till IKEA med barnen. Elsa fick stanna hos farmor, det är minst sagt tufft att åka i väg med två barn själv.

Det blev en heeel del shoppat, var ju inte alls meningen. Men många saker var faktiskt nödvändiga, förvaringslådor, tavelramar och sådär. Sen är det alltid svårt att inte köpa något till barnen, Wilma fick en del grejer till sitt kök, Elsa lite mjukdjur och en filt. Ja, det plockar alltid på sig.
På vägen hem hoppade vi in en snabbis på Nordik. Stötte på Milla, som också dövade tristessen med lite shopping. Fick köpt en efterlängtad medicinlåda, hur praktiskt som helst, så nu är det ordning och reda på grejerna här hemma!

Sitter med kurrande mage o väntar på att Viktor ska komma hem. Hans mobil är trasig så man får ju inte tag på gubbrackar´n heller....suck!
Har ingenting hemma "a lá koka soppa på en spik"....Fast i ärlighetens namn så är matlagning inte min starka sida direkt. Pannkakor, spagetti/köttfärssås och lasagne, det kan jag i alla fall :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0