Solsken & biljakt

2009-06-15 | 23:17:02 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Hoppas, hoppas att det fina vädret har kommit för att stanna. Visserligen har det inte varit sommarvarmt idag men åtminstone bjöds vi på lite vårfint väder. Tog en promenad av kortare variant med Sandra och Lucas. Satte oss sedan på våran altan och tog en kopp kaffe. För en gångs skull var både Lucas och Elsa vakna samtidigt :)


Elsa och Lucas

Jag skrev ju ett inlägg ifrån tåget i går. Jag har aldrig skådat något värre, bajsbruna plyschsäten i äkta 70-talsanda. Det fanns visserligen ingenting annat att boka om vem sjutton trodde att sätena skulle vara av en sådan kulör?! Inte för att färgen på sätena spelar någon roll i ett tåg men intrycket var ju inte det bästa. Gott kaffe kunde man i alla fall köpa så på den fronten var jag nöjd :)
I Trollhättan var det byte så sista timmen tillbringades på en buss. Den var dock alldeles ny och det kändes mer okej att skumpa hemåt i den. Väl hemma i Göteborg så hämtade Viktor oss.
En spontan tur blev det och min kropp skrek "sömn" i går. Smällde i oss lite pizza tillsammans med Wiklundarna.

Slogs av tanken i går att vi är helt utan bil. Vad hände? Hur tänkte vi nu då? Det var väl kanske inte riktigt meningen att sälja V70´n från första början men efter tre dagar på annons så stod ST´n där i sin ensamhet. Det var ju egentligen den vi ville bli av med. Nå väl, jakten på ny bil startade idag. Vi är inte riktigt ense om vilken det blir men ska ägna någon timme nu till att surfa runt och flera timmar tillbringades faktiskt i bilhallar redan idag. Äsch, dags att damma av cykeln i stället kanske?!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0