Summerdays!

2009-06-25 | 23:35:00 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Det är inte direkt så att tid framför datorn prioriteras i denna sommarvärme. Så man orkar inte med alla vardagssysslor om dagarna vilket gör att det får utföras på kvällstid i stället. Alltså, mindre tid framför datorn :)

I går morse tog Sandra, jag och barnen en promenad till Aspen. Med två fullastade vagnar med diverse fika slog vi oss ner vid sjön. Och där var det betydligt mer behagligt att sitta än hemma på en solgassande altan. Lucas var modig nog o vågade sig i vattnet medan Elsa stoppade handen ner och tog en näve med sand i stället. Allting, verkligen allting stoppar hon in i munnen. Kan inte alls minnas att Wilma gjorde så.


Elsa med sin bästa pose och Lucas (som snodde Elsas vattenflaska!)


Elsa, lilla badkrukan, vid strandremsan.

Men när det började bli lite väl kladdigt och smutsigt av bl.a sand, smörgåsrån och leverpastejssmörgåsar så packade vi oss hemåt. Stannade till på Bror & Brita (barnkläder) och det var väl egentligen tänkt att jag skulle köpa en solhatt till Elsa men det blev tre plagg till Wilma i stället. Äsch, det går ingen nöd på ungen (Elsa) ändå :)

Och dagen har bjudit på mer skugga så det blev inget besök vid sjön. Höll oss uppe hos Karina så Wilma och Olivia fick plaska i barnpoolen i stället. Drack lite iskaffe och snackade skit. Så som tjejer gör alltså!
Elsa vägrade somna i vagnen så vi fick fint och vackert knalla hemåt. Konstigt nog höll hon sig ändå upp till halv elva. Antar att Viktor får en typisk pappaledighetsdag i morgon då, Elsa kommer sova 75% av tiden och han kommer inte alls förstå allt arbete som väntar mig om dagarna. Typiskt, typiskt.
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0