Bad, Bad day....

2009-03-04 | 11:46:39 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Ååååh, jag orkar inte med mig själv....
Morgonen började nog helt okej tror jag. Ja, det som jag kan minnas från dimman :)
Efter att ha lämnat Wilma på dagis var det tänkt att jag skulle hjälpa syster och köra mammas hund till veterinären. Stackars Torsten har fått ytterligare två tumörer, varav en börjat blöda. Han ska nu in på ytterligare operationer. Men, så ringer jag till syrran som en tok. Inget svar.
Under tiden som jag försöker få tag på NÅGON måttar jag upp välling till Elsa, och tror fan att jag tappar ut flaskan på golvet. Inte nog med det så skulle jag trycka till mig en kopp kaffe så säger maskinen "rengöring behövs", så trycker jag på rengöringsknappen. När det programmet kört klart ska jag hälla i mer bönor och tror fan att påsen, som jag försöker få upp, går sönder på helt fel ställe, vilket resulterar i kaffebönor över hela köket.

Vart jag än vänder mig, vad jag än tar i så klantar jag till det. Detta är alltså en dag som jag enbart borde sitta i soffan utan vare sig tekniska prylar eller läsvärdiga lektyr. Allt kan gå fel en dag som denna. Frågan är om jag ens vågar gå över vägen nu när Wilma ska hämtas från dagis. Jag kanske blir överkörd också?! 

OCH jag fick inget kaffe, bönorna ligger ju för f-n på golvet!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0