Husmorslust

2009-05-13 | 16:03:54 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Fick bara ett sånt där supersug på att göra tårtor!
Inte äta dom, bara göra dom och dekorera. Egentligen finns det ingenting som säger att jag inte kan sätta i gång... Lite materialbrist kanske. Det där med att baka och pyssla i hemmet går verkligen i perioder. Jag är inne i en "bakperiod" nu och nästan varje gång jag bakar något ger jag bort det till behövande :) Ja, t.ex. dom anställda på företaget där jag jobbar!

Se bara på bilderna nedan. Tro sjutton att man blir inspirerad!
Bilderna är lånade i från "tårttråden" på Familjeliv (hoppas att det är okej!)



.
Postat av: Caro / Karlsebakken37

Hej hej!



Nu är jag tillbaka från London - helt slut, totalt utfattig men ganska lycklig, haha!



Hade ett bra jobbmöte igår som jag firade med lite mer shopping... Handlade en hel del söta babykläder på BabyGap och Mamas & Papas (overaller, mössor, strumpor, body och en mjuk handduk med hätta på) och lite mammakläder från TopShop och Mothercare till mig själv. Sjukt större utbud på mammakläder i London, finns ju i nästan varje butik! Tycker det har varit ganska dåligt i Göteborg och i Norge ska vi inte tala om så det var ju LYCKA att hitta så mycket fint, haha!



Vi gjorde köket helt från scratch - vi rev ju ut nästan hela första våningen och satte in nytt golv, nytt tak och nya väggar... Vi gjorde den första köksritningen på Kvik i Sisjön och det var toppen att få lite proffshjälp från dem. Vi hade ju en tanke om vad vi ville ha men det var bra att bolla lite idéer så det kan jag varmt rekommendera. Vi är väldigt nöjda med resultatet och fick det så ljust, luftigt och lättarbetat som vi ville ha det. Jag ville ha mycket skåpsplats också, något som jag tyckte vi fick till bra. De enda två sakerna som jag känner att jag saknar är ett högskåp till som städskåp och källsortering samt utrymme för micro eller en inbyggnadsmicro. Vi tyckte inte att vi använde vår micro alls så vi bestämde oss för att hoppa över det för att göra plats till mer bänkplats. Det var nog ett dumt beslut kan jag känna nu så antagligen hamnar det en micro på bänken - något jag absolut inte vill ha egentligen! Däremot fick vi till en egen stor låda för Odins hundmat etc, det är jag väldigt nöjd över också.



Kort och gott - jag tror bara det är himla viktigt att verkligen gå igenom exakt vad man har för behov och nästan planera låda för låda var man ska ha saker och ting. Sen tyckte jag att det hjälpte att kolla in olika köksproducenters hemsidor för att stjäla layoutidéer från olika typer av kök samt kolla bloggar. Kolla tex Lundins Nya Hus och Charlottas Hemmaplaner via min blogg - tror de har lite den stilen du verkar vara ute efter och de har GRYMT snygga kök bägge två!



Hoppas att det här hjälpte lite, annars får du bara höra av dig med mer detaljfrågor så ska jag svara så gott jag kan! :)



Hoppas allt är bra med dig och att Wilma är lite piggare.



Stor kram från mig och magen!

2009-05-13 @ 18:00:43
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0