Nu är det bara o vänta....

2009-05-01 | 23:03:21 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Vaknade redan halv sex i morse. Wilma var bokstavligt talat väldigt morgonpigg. Suck. Sovmorgon är också något som räknas som lyxvara numera. Nå väl, vi bestämde oss i alla fall för att åka till Blomsterlandet. Jag har haft en idé att sätta två stycken konformade prydnadsbuskar, typ buxbom vid sidan av altanen. I stället kom vi hem med smultronplantor och ett äppleträd. Det är inte direkt varje dag man köper sig ett äppleträd och jag kände mig lite vilsen i djungeln av alla sorter. Jag tror det blir bra den dagen det kommer äpplen på i alla fall, första skörden, då ska det bakas paj!

Viktor grävde motvilligt ner den, ett hål på 50 cm djup och 70 cm i diameter. Själv höll jag mig till att plantera ner mina smultronplantor. Det var i varje fall uppskattat av Wilma förra året.

Viktor började också att bygga en dyn/leksakslåda. Tänkte ha den på altanen, i dagsläget till barnens utomhusleksaker men senare kanske för stolsdynorna. Den blev av lagom höjd att man kan använda den som sittbänk. Så i morgon ska den målas vit för att slutligen prydas med några fina sittdynor jag köpte på Hemtex förra året.

.
Postat av: Caro / Karlsebakken37

Ah, härligt med äppleträd och smultron - det har jag också lust på så småningom! Eller ja - smultronplantor ska jag försöka få med mig från Sverige nästa gång vi är nere för det finns inte här.



Du får lägga ut bilder på den där lådan som Viktor snickrar på, funderar på att göra något liknande hos oss...! Hoppas allt är bra med er annars och att ni har en skön helg!



Kram C

2009-05-02 @ 21:35:02
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0