Det är NÅGOT

2009-11-30 | 10:23:26 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Jag har nog, liksom många "fjortisar" blivit lite besatt av Twilightstoryn. I "fjortisarnas" fall är det Edward dom skriker sig hesa till medan jag drömmer mig bort i själva historien. Det är NÅGOT, som jag inte kan sätta finger på, som gör mig helt knäsvag.

Hittills har jag bara sett filmerna på bio (och första delen på DVD tiotusentals gånger). Tänkte nu ge mig på böckerna. Lina, en av dom besatta fjortisarna, haha ;) rekommenderar att läsa böckerna på engelska i stället. Och många gånger så är det ju så man ska göra, läsa orginalen.



Funderar på om man kan unna sig en julklapp på 600 spänn eller om man ska be på sina bara knän om att få böckerna i julklapp? Pappa gillar ju o handla på nätet så det kanske kan passa bra :)
Annars får jag nog slå in dom i lite lyxigt papper o skriva att dom är från en avlägsen släkting eller nå´t. Förra året gav jag mig själv en julklapp, som jag fint placerade under granen. Mina familjemedlemmar tyckte inte alls att det var en god idé att ge ett julklapp till sig själv :)

Nå väl, det är en månad kvar tills dess. Nu ska jag ta o hoppa in i duschen, Elsa börjar sin inskolning idag (Mamma Josefin ÄR nervös!)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0