Jag lever...men knappt

2009-11-21 | 21:49:06 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
De uteblivna blogginläggen har sina skäl...
I går efter att jag stängt butiken åkte Lina och jag in till stan för att se uppföljaren på Twilight, New Moon. Vi kände oss som två nördar bland alla galna fjortisar. Det förekom väl en och en annan i min ålderskategori men överlag var det yngre tjejer som skrek sig hesa då någon av skådespelarna visade sig med bar bringa. Patetiskt.

Innan bion åt vi lite mat på Tranquilo. Anledningen till att vi gick det var självklart för Mojiton. Den efterlängtade Mojiton. Jag blev grymt besviken. Den smakade knappt någonting. Avslutade då middagen med en Strawberry Daqueri i stället, ett säkrare kort alltså. Förutom lite brainfreezing så satt den gott i kistan.

Filmen var sjukt bra. Helt annorlunda mot ettan men tokbra. Jag satt som klistrad. Dock så gjorde sig dagens vaccination sig påmind. Jag kunde inte röra mina högra hand om än mindre ta på mig jackan själv. Knäna kändes som geléklumpar och kroppen värkte. Jag hackade tänder trots att temperaturen stod på 10+ i går kväll.

En sjuhelvetes natt följde, jag hade en enorm feberfrossa och har mått skitdåligt hela dagen. Trots dubbel dos Alvedon ger febern sig inte och kroppen värker som bara den. Jättebra idé med sprutan. Jättebra.

Måste också berätta; jag hade laddat hela veckan för denna vaccination. Väl nere på vårdcentralen stod det en stor lapp på entrédörren "vaccinationen stängd för dagen". Trots det knallade jag in för mer information. Tydligen stängde dom kl. 15 på fredagar för vaccinet. På vägen ut stötte jag på en bekant som är sjuksköterska. Svetten rann om mig av nervositet och slutligen frågade jag henne om inte hon kunde ge mig vaccin. Ville inte våndas hela helgen över detta. Fick alltså min vilja igenom och nålen stack smidigt in i armen. Inget farligt alls.

Värre är det som sagt idag, febern, värken och armen som inte ens går att använda. Rörelserna är långsamma. Jag vill bara ligga i sängen o vänta på att det ska gå över. Hoppas att jag mår bättre redan i morgon, har ju ett arbete som väntar. Vem har tid att vara sjuk?!
Nu ska jag återgå till sängläge, innan det svälja ner ett par Alvedon och bara soooomna in. Hörs i morgon!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0