Leverans nr. 2

2009-11-04 | 13:33:33 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
I förmiddags kom leverans två, inredningsprylar från Tripple House/Home art. Det är nästan ÄNNU roligare att få packa upp. En lång eftermiddag/kväll väntar alltså.

Fick lite småpanik förut då mattläggaren meddelade att han skulle SLIPA golvet. Ja, på den ytan som ännu ej är inredd. I går kväll placerades samtliga handdukar och annan badrumstextil ut på deras respektive platser. Dom är prismärkta och klara. Det hade varit lite illa om mattläggaren då ska slipa golv i rummet brevid. Fick lite mer kött på benen och lite lugnande att det tydligen "bara" var tröskeln mellan rummen som skulle slipas. Oavsett så dammar det som f-n så Viktor o brorsan pappade dörröppningen gånger två. Hoppas, hoppas att det inte läckt in något sånt där findamm. Då vet jag inte vad vi gör.

Moffe var med i går o hjälpte till. Roger med. Leah satt mest och log, så som bara hon kan göra! Vi fick prismärkt det mesta och som sagt, packat upp all badrumstextil. Jag skapade ordning o reda ut på lagret. Kände mig grymt trött redan när klockan var halv åtta. Ögonen gick i kors och fötterna värkte. Halleluja betongplatta!

Japp som sagt, i kväll väntar mer smutsiga lådor. Hörs senare!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0