Snart i hamn

2009-11-07 | 23:18:32 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Så där jag. Alla pallar med varor är nu uppackade. Det mesta prismärkt och placerat i butiken. Det återstår dock en hel del arbete innan vi är i hamn. Fruktansvärt tröttsamt emellanåt men samtidigt väldigt kul. Jag känner mig halvdöd om kvällarna och brukar inte vara upp så här sent.
Men, i morgon fyller min älskade "gubbe" år, likaså svärfar, så vi firade dom idag med middag hos svärföräldarna. Har under hela dagen ägnat tid åt butiken, Wilma fick också hjälpa till :)
God mat och gott sällskap, nyss hemkomna. Sängen skriker efter mig.

I morgon ska Moffes söta Leah döpas i Långedrags kyrka. Det blir alltså dop på förmiddagen för att efter det fortsätta slita i butiken. På onsdag öppnar portarna för en VIP-kväll, torsdag är officiell öppning!

Ja, jag tror det blir bra som bara den. Hoppas att kunderna gillar butiken, gillar varorna och att det sakta men säkert kommer att byggas upp en välbesökt och omtyckt butik. Lite nageltuggande har det allt blivit. Nervöst men som sagt väldigt kul! Godnatt!

Ps. Blogginlägget har blivit färre, jag hinner helt enkelt inte med, men hoppas på att få en mer strukturerad vardag efter officell öppning. Det tar på krafterna att jobba till 22 :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0