Alldeles, alldeles ensam...

2009-10-17 | 22:59:03 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Det fick bli vietnamesiskt idag. Funderar fortfarande på hur man kan få maten i dess förpackning på två minuter? Två utlovade minuter. Dom håller vad dom lovar.
Man hinner beställa maten, gå ut genom dörren och knalla cirka sju stora kliv, ta ut kontanter från bankomaten (dom tar ej kort), kliva med stora steg tillbaka och ta-da! Dinner is ready!
Maten är god, hälsosam och kan verkligen kallas snabbmat :)
Ja, det var lika gott som alltid. Kyckling i jordnötssås...

Efter maten gick Elsa och jag upp till Karina, Jonas o Olivia. Karina o jag hade bestämt oss för att göra varsitt dockskåp till tjejerna (det har jag säkerligen redan nämnt) och hon har faktiskt tjuvstartat. Dels så har hon redan det perfekta skåpet, jag är fortfarande på jakt efter ett och dessutom så har jag hittills inte funnit någon tid. All ledig tid går till att planera färdigt företaget. Ja förrutom nu då, men jag unnar mig faktiskt lite "slappa-framför-soffan-tid". Efter ett par glas rött gick vi tillbaka hem. Körde skiftbyte med Viktor. Killarna sitter nog, i skrivande stund, och spelar tv-spel. Jag har i stället ägnat kvällen åt att se repriserna av Lyxfällan och Mammas pojkar, missade båda avsnitten som gick nu i veckan.
Så ja, här är jag... Alldeles, alldeles ensam och det är faktiskt alldeles, alldeles underbart!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0