Alldeles ensam...

2009-10-23 | 11:36:05 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
...med två vilda ungar!

Fick nog redan i morse. Kanske var det gårdagens ihållande gnäll som gjorde mig tokig från denna morgons start? Viktor var uppe i målade i lokalen igår så jag var själv med barnen. Och av någon konstig anledning klättrade ungarna på väggarna. Till slut fick jag gå ut med dom på altanen, gunga i trädgården, cykla trehjuling... Gnäll, gnäll, gnäll. Klockan var bara halv fem o inte riktigt tid för läggdags, men väl i säng somnade dom som två små stockar. Lugn och ro! Spanade på Mammas pojkar och Lyxfällan i min ensamhet.

Så i morse åkte jag till mamma för att äta lite frukost. Direkt när vi kommit innanför dörren fick jag ta morgonturen med Gösta i ösregnet... Med mätta magar åkte vi o hälsade på far min på jobbet, planerade lite för dagen o nu sitter (ligger) jag här med datorn i högsta hugg. Kalkylerar på olika kassasystem. Hade från början bestämt mig för kassadata men tiden känns för knapp. Dessutom är det en fördel för oss att ha en laptop för bokföring, marknadsföring osv.


En nästan lika fin frukost fick vi uppdukat i morse. Me like!

Förresten, i går gick barnen o jag ner till centrum. Lyckades köpa på mig en tokfin tunika med ornament i lila toner. Kändes som om jag syndade men samtidigt var det riktigt länge sedan jag handlade något till mig själv :)

Nu kallar Elsa från sängen, back to work!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0