Reportarna rapporterar

2009-10-09 | 14:49:45 | Kategori: Jossie | 13 kommentarer
Som jag skrev i tidigare inlägg så befann sig en av GT´s reportrar på plats vid Alingsås Tingsrätt.
Här är en länk till en av artiklarna:

GT/Expressen
"Misstänkte kattmördaren bröt ihop i rätten"

Antagligen kommer väl en ny version från GT till tryck/web senare under dagen/kvällen. Däribland vårat uttalande om rättegången. Vidare undrar jag, bröt han ihop på riktigt eller är dessa tårar rent skådespeleri?

Och GT´s reporter var ju inte ensam i raden med att vilja ha "smaskig" information. Göteborgsposten har också skrivit en artikel. Inte för att på något vis lägga energi på onödiga detaljer men att Joel och offret (Amandine) var så kallade bästa vänner stämmer inte. Kompisar/bekanta var dom och det har Amandine berättat tidigare för mig, det står också angivet längre ner i artikeln. Som vi alla vet, media älskar dessa typer av rubriker!

Göteborgspostens artikel:
"Dödade bästa vännens katt"

Och slutligen Lerums Tidnings artikel:
"Rättegång mot 20-åringen"

Samtliga artiklar publicerade av Metro, Göteborgsposten, Aftonbladet, Lerums Tidning och GT/Kvällspressen finns under kategorin "Jossie". Likaså mina tidigare inlägg, från dess att våran Torsten hittats mördad fram till nu.
.
Postat av: Anonym

Hej! Jag kan lova dig att Joels tårar inte var något spel för galleriet. Jag är så ledsen för er förlust av Torsten, men jag vet att Joel vill och nu också förstår att han behöver hjälp. Mina söner är vänner till Joel sedan barndomen och den ena besökte Joel för en vecka sedan, det enda Joel pratade om var hur han nu börjar inse vad han gjort och hur illa han gjort människor genom att begå dessa gärningar mot djuren. Han vill ha ALL hjälp han kan få, han är beredd att ta sitt straff och försöka att komma tillbaka till ett normalt liv efter detta, men han vet att han får leva med det han gjort andra människor i hela sitt liv.



Jag känner så mycket för alla er som förlorat djur och förstår att det är mycket svårt, speciellt nu när rättegången där. Men försök att ändå tro att Joels ånger är äkta. Jag som känt honom sedan han var liten kan inte tro att detta är något annat än en mycket sjuk människas uttryck.



Hoppas att ni så småningom kommer att må bra, trots den oerhört stora förlusten av Torsten.



Stor kram till er familj

2009-10-09 @ 21:37:37
Postat av: Anonym

Jag tror fortfarande han fejkar. Han lider av en allvarlig psykisk störning enligt utredningen. Det betyder att han inte kan känna empati. Han försöker bara manipulera alla... Han hoppas på mildare straff helt enkelt...



Du som är förälder till Joels kompisar: Det står på Flashbacks forum att nån kompis till Joel har skrivit på bilddagboken att han sympatiserar med Joel. Kan det vara din son månne? Kontot är nu lösenordsskyddat men det här är saxat från Flashback:



"Har fått reda på att hans kompis skrev ett brev till honom och han har precis fått svar, ett 24 A sidor långt brev. Denne kompis har därefter skrivit inlägg på sin bdb som verkar tydligt inspirerade av honom. Flera andra kompisar till honom i Lerum lägger ständigt ut bilder på lemlästade människor och djur ivrigt påhejade av bla dumma wannabees och white trash...



*Personen som hade bilddagboken poserar med en yxa och säger nåt i stil med "nu ska lerum få se på satan"



*Personen som hade bilddagboken har placerat ut massa ammunition och skriver "let the killing begin"



*Har 2 bilder på brev han ska ha fått av joel, han har även massa bilder på plågade djur. till dessa bilder finns massa glorfierande kommentarer dels om bilderna dels om hur saknad joel är.



Vidare skriver denne pojk om vilken känsla det skulle vara att få släcka ett liv mm. Kompisar till de båda lägger ut bilder på lemlästade personer och vidriga bilder på djur och tycker att det är patetiskt att det blivit sånt rabalder om Joel!"



Här är länken men sidan verkar inte vara kvar. Tycker du borde kolla upp dina söner för det kanske är dom. http://daruza.bilddagboken.se/p/main.html?

2009-10-09 @ 22:17:29
Postat av: Anonym

Förresten, hur fan kan dina barn fortfarande vara kompis med honom och dessutom besöka honom på häktet?! Nästa gång han begår brott (för det kommer han att göra) och kanske sexmördar ett barn som Engla, ska ni skicka blommor till honom då?



Han är inte ens värd smutsen under våra skor!!!

2009-10-09 @ 23:06:27
Postat av: Anonym

Förresten, hur fan kan dina barn fortfarande vara kompis med honom och dessutom besöka honom på häktet?! Nästa gång han begår brott (för det kommer han att göra) och kanske sexmördar ett barn som Engla, ska ni skicka blommor till honom då?



Han är inte ens värd smutsen under våra skor!!!

2009-10-09 @ 23:21:50
Postat av: Anonym

TILL FÖRÄLDERN: Såna människor som Joel är mycket manipulativa och han har säkert förstått att det han berättar för folk kommer komma ut och spridas. Så han gråter sina krokodiltårar, säger att han ångrar sig djupt men i verkligheten skrattar han åt alla lättlurade människor. Han har säkert fantiserat och tänkt ut i förväg vad han ska säga om han blev påkommen för sina brott.



En del människor föds verkligen onda med ett neurologiskt fel i hjärnan som gör att dom aldrig kan känna empati och Joel är en av dom. Lita aldrig på vad han säger för i sina tankar skrattar han åt er.



Kolla igenom dina barns datorer och konton för flera av Joels vänner har skrivit hur mycket dom beundrar Joel på sina bilddagböcker. Va inte naiv och blåögd. Ta ansvar för dina barn!

2009-10-10 @ 06:44:14
Postat av: James

Helt otroligt, någon "mamma" här ovan säger att hennes söner har besökt personen och att joel verkligen vill ha hjälp. Hur kan du ens som tredjepart ens uttala dig så klumpigt. Den här personen är enormt manipulativ se bara hur han duperade hela sin omgivning (inkluderat att han ljög för djurägare, polis och media) helt iskallt. Om personen har lyckats ljuga flera gånger, varför gör han det inte igen, eller lättare sagt, varför lita på en sådan person? Han är enbart ledsen för att han till sist åkte fast och inte ledsen för det han faktiskt har gjort. Det var ju den här grandiosa självbilden han ville representera, han vill vara ett namn bland manson, bundy och gacy.



Sen undrar jag om det vara samma söner som lade upp bilder på bilddagboken där dem själva posera med vapen och ammunition och visa stor sympati med vad joel gjort.

Lite suspekt att dina söner fortfarande umgås med den här personen, vad har man att vinna? Näsa gång kanske det är din familj som råkar ut för nåt, vill du då att folk ser blint på händelsen och sympatiserar mer med våldsverkaren än de verkliga offren?



Om folk inte hade varit så blåögda inför sina barn hade sådana här vansinnesdåd aldrig inträffat. Som sagt se vad dina barn har på datorn etc.

2009-10-10 @ 09:54:20
Postat av: Anonym

Till James: Exakt! Tur att det finns fler än jag som ser igenom hans krokodiltårar.

2009-10-10 @ 14:18:46
Postat av: Linda

Nej, några sympatier för Joel kan du tyvärr inte kräva, mamma lilla.



Dålig förebild som mamma skulle jag vilja säga att du är. Lär dom vad som är rätt och fel istället!

2009-10-13 @ 18:11:54
Postat av: Tess

INGA SYMPATIER FÖR KRÄKET JOEL!



Han fejkar sina tårar, tro mej. Han är ledsen ja, MEN det är på grund av att han åkt fast. Så ha inga sympatier för djurplågaren joel gott folk. Han manipulerar er bara.

2009-10-14 @ 11:20:45
Postat av: Jake

Joel äcklar mig.

2009-10-23 @ 17:47:43
URL: http://www.flashback.info
Postat av: Martin

Till mamman: Hur fan kan du låta dina barn umgås med någon som gjort följande (utdrag ur domslutet):



OBS, OBS, OBS - MYCKET STARKA DETALJER !!!!!



"En katt har han slagit upprepade gånger med en hammare, huggit i ryggen och magen med en liten köttyxa, knivhuggit i ryggen och magen, klippt av svansen och ett öra, utsatt för eld, huggit av en del av nosen, sprutat hårspray och tvål i öppna sår, hällt tvål och schampoo i ögon, öron och mun, slagit den i huvudet med en yxa samt därefter hållit den under vatten tills den avlidit."



Jag blir bara ledsen och bedrövad. Detta är så pass illa att jag inte ens blir förbannad.

2009-10-23 @ 22:08:45
Postat av: axel

hur fan kan man sitta och försvara en sån där liten feg fitta som joel det är för mig obegripligt hoppas han får utstå samma behandling en dag

2009-10-26 @ 01:08:24
Postat av: Max

inget av det han säger är sant ni kan ingenting om världen, har man mördat en gång SÅ GÖR MAN DET IGEN eller iaf KAN utan som hällst känslor,Spelar absolut ingen roll om han "Verkar" normal det han har gjort är en händelse som är fruktansvärt och visar vad som egentligen döljer sig på insidan, om ni tror att han är "Ledsen" för va han gjort så är ni dumma i huvudet det är nog mycket riktigt att han tror att han är normal men, det han gjort går aldrig att göra till "normalt" så för er som känner honom Acceptera att han är sjuk i huvudet oavsett om ni är hans vän eller va fan ni nu är men acpetera att han är sjuk i huvdet dom som inte kan förstå den punkten kan nog ringa in till psycket ni med.

2009-10-28 @ 20:41:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0