Hallå världen, vad händer???

2009-10-23 | 11:43:42 | Kategori: Jossie | 2 kommentarer
Fick en kommentar på bloggen från "James" som upplyser mig om en makaber upptäckt. En hund, som liksom våran Torsten, blivit lemlästad i Göteborgsområdet.
VA I HELVETE HÄNDER MED VÄRLDEN?

Både Göteborgsposten och GT har artiklar på denna händelse, klicka på dem nedan för att läsa mer:

GT/Expressen
Göteborgsposten

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att beklaga för Lucinda (hunden) och hennes ägare. Det är till och med svårt att tro att det är sant. Känns osannolikt. Kan det verkligen vara möjligt att det finns en till djupt psykiskt sjuk människa som utför såna här dåd? MARDRÖMSLIKT!
.
Postat av: Anonym

Dom diskuterar på fb om det kan va en kompis till Joel eftersom nån kompis tydligen har skrivit posetivt om honom på bilddagboken. Finns en skärmdump där man ser vad kompisen heter. Kan ju fråga mamman som kommenterade här förut om det är en av hennes söner. Den som hälsade på han på häktet.

2009-10-23 @ 14:12:47
Postat av: Josefin

Skrämmande om det skulle vara en kompis till Joel. Är det egentligen möjligt att det finns fler sådana idioter? Okej att narkomaner dras till narkomaner men dras psykiskt sjuka till varandra också?



Det finns ju en anledning till att media inte skriver om självmord etc. i tidningen (fåtal fall finns självfallet). Rädslan för att tända någon annans lampa finns ju och så även i detta fallet. Kanske tändes det en lampa i en annan människas, icke fungerande, hjärna? Ärligt talat, jag förstår ingenting av detta o hoppas bara att det var den absolut sista gången man får läsa om något så fruktansvärt.

2009-10-24 @ 12:54:31
URL: http://mrsjossie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0