Turbulent

2009-10-07 | 22:06:45 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Jobbade faktiskt en hel arbetsdag idag. Fixade i ordning allting för bokslutet så fort jag bara kunde så att jag sedan kunde ägna mig åt affärsidéen. Eller Bolaget AB som vi kan kalla det tills vidare.
Lokalen är klar, papper ska skrivas under.
Idéer och inspiration ska vi försöka suga in under kommande helgs planerade "road trip". Pappa och jag ska bege oss ut till likvärdiga företag för att få lite mer kött på benen.
Jag har också hunnit ta fram en hel del logotyper och omröstning har pågått hemma i flera omgångar. Det är SÅ otroligt mycket som måste planeras in i minsta detalj, saker som ska klaffa etc.
Men, jag ser grymt mycket fram mot projektet!

Övriga dagen har varit turbulent. I morgon ska jag träffa min anhöriga som ligger inlagd. Ska först på morgonen träffa Sandra och Lucas för att senare ta bilen och möta upp Moffe och Leah. Tight dag. Wilma kommer hem i morgon också och helst hade jag sett att huset städats kliniskt och varit i tipptopp skick. Allt inom städning (utöver den dagliga dammsugningen) har kommit i skymundan. Det har varit kvällsaktiviteter och arbetsdagar som inte annars brukar finnas med på veckoschemat.
I ärlighetens namn så tror jag inte att någon utomstående sett någon skillnad, men det är ju känslan :)

Ja, mer än så om den turbulena dagen stannar innanför mitt pannben. Vissa saker bör inte finnas med ute i den stora vida

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0