Baka, baka liten kaka!

2009-09-01 | 23:00:06 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Se där ja!
Syrran och jag ställde till med en riktig bakkväll. Hon är lite av en mästarinna på muffins och känner till min pedantiska sida mest av alla (ja, jag slänger alt. äter upp dom som blir fula!). Måste dock erkänna att jag har släppt lite på labbolinerna, är inte alls lika kräsen längre med andras "arbeten" utan enbart med mina egna.

Jag gjorde chokladsnittar med pärlsocker, syrran smaksatte en sats muffins med äpple/kanel och en med färska hallon. På lördag väntar rond två, tårtorna ska göras, lite fler småkakor samt chokladmuffins med fin fransk choklad som topping :)
Och kära mormor ska baka en kardemummakaka.
Måste leva upp till information i inbjudningskorten "ett riktigt tårtkalas"!

I morgon är Elsa och jag bjudna på frukost till Sandra. Måste komma ihåg att ta med Lucas 1årspresent, pinsamt nog var det ett bra tag sedan han fyllde år men varje gång jag går utanför dörren så glömmer jag något. Wilma har utflyktsdag med dagis också så en matsäck ska packas, saft ska blandas och packas fint i hennes fula Bamseryggsäck. Det borde vara förbjudet att tillverka en så ful ryggsäck som den, kan tillägga att jag INTE har köpt den. Kanske ska ta och klicka hem en ny till henne från nätet. Tycker Fjällrävens Mini Kånken är en riktig klassiker!



Mini Kånken finns i massa fina färger (Bild från outnet.se)
För visst är det ett sann klassiker?
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0