Biokväll med middag

2009-09-20 | 21:46:45 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Syrran blev rejält överraskad. Eller snarare, hon misstänkte ingenting när vi träffades här hemma "finklädda". Pappa fönade håret (ja, han är mån om sitt utseende!), Lollo och jag satte på oss pumps...
Vi hoppade in i bilen, började prata om luftballongsfärd och bungy-jump. Syrran bara flinade.

Det blev en biokväll med senaste Beckfilmen och därefter middag på Danilo. Ringde på förmiddagen o försökte fixa bord men det var då redan fullbokad eftersom både Prinsessa och Coco Chanel haft premiär under fredagen. Vi gjorde dock ett försök efter filmen, servitrisen sa först "nej tyvärr det finns faktiskt inget bord, ingen avbokning". Vi muttrade lite till svars tills han slutligen sa att han skojade med oss.
Pappa har under Frölundas matchsäsongen ätit middag där innan så visst är han ett välkänt ansikte där, vilket oftast kan vara till sin för del :)

Beckfilmen, i Stormens öga var, likt alla andra Beckfilmer, grymt bra. Vi hade dock delade meningar om det. Pappa föredrog Beck på tv, brorsan tyckte allmänt sådär. Viktor och jag är dock riktiga fan av svenska kriminalfilmer, Beck, Wallander och van Vetereen. 

Kom hem i lagom tid och eftersom barnen som hos svärföräldrarna så fick vi oss en behövlig sovmorgon till klockan nio!

Käkade pizza på kvällen och har nu precis kikat på ytterligare en kriminalarefilm, Wallanders "Cellisten". Behöver nog inte lämna några närmare betyg på den. Har ju redan nämnt att vi är fan av den typen av film :)

På tisdag fyller pappa år så syster och jag ska ta en sväng till Allum i morgon. Elsa har varit lite småkrasslig under dagen o jag hoppas att hon mår bättre i morgon. Börjar också smått fundera på om hon kommer bli vildare än "Vilda Wilma"?!. Det finns vissa tendenser som tyder på det. Oroväckande :)


Favoritrestaurangen Danilo där favoriträtten
"Pasta Amarcord" har ätits av mig FJORTON gånger i rad :)
...och så en Mojito till det!

 
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0