En vanlig söndag

2009-09-13 | 21:12:47 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Tog i morse en promenad hem till mamma och pappa. Dom var på fest i går och var så där pigga. Fick dukat fram lite frukost, bryggde kaffe och snackade skit. Mormor o morfar kom också förbi. Träffar dom så sällan sen dom flyttade till Alingsås.

Viktor stack i väg på hockeymatch på Öckerö och jag tog med mig barnen upp till Jonas o Karina. Alltid trevligt med trevliga grannar som bjuder på en god middag, och självfallet gott sällskap!
Tjejerna lekte, tjoade och tjimade.
När vi väl kommit hem och jag lagt tjejerna satte jag på mig mina trädgårdskläder i form av en urtvättad GANT-hood och sönderslitna flip-flops. Tog mig an den djungel våran trädgård formats till.
Längs den större vägen satte vi en syrénhäck som aldrig riktigt tog sig. Grenarna av syrénen ser rätt förskrämda ut och då tiden inte riktigt räckt till så har det ordagrant vuxit igen.
Först nu fick jag tummen ur och satte i gång med mitt nattliga arbete, ägnade det två timmar och kom precis in. En granne kom förbi och ifrågasatte mitt nattliga projekt "nattarbetar du?".

Viktor har kommit hem efter matchen med två utvisningar i bagaget, tuffe Viktor :)
Nu ska vi kika på film, Patrik 1.5 Telias filmlista. Den har ju fått rätt bra kritik så jag hoppas att den är sevärd!

Hörs kanske senare!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0