Grattis käre far!

2009-09-22 | 21:24:58 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer

Ja, idag var det alltså dags för att fira en fjärde person den här månaden. September är verkligen födelsedagsbarnens månad.
Pappa fyllde 54 och redan i förmiddags åkte Elsa och jag upp till firman för att smaka lite på den tårta han köpt med sig. Gudomligt god!
Hämtade sedan Wilma på dagis och plockade upp syrran efter vägen. Tog en tripp till centrum för att inhandla ett paket i från Wilma och Elsa. Som jag tidigare nämnt så önskar han sig alltid strumpor. Strumpor, strumpor, strumpor. Och så fick det bli. Wilma fick välja tre par, vilket jag kanske ångrar. Hon valde de tre par som jag absolut ALDRIG skulle betala en krona för, ett par lila, ett par lila/svartrandiga och ett par illgröna. Happysocks!

Efter att Wilma varit på gymnastiken var det dags att sjunga lite finstämt för pappa. Den gräddstuvade såsen med kantareller satt som en propp i magen men ändå dukade vi fram min misslyckade tårta (ja, allt som kunde gå fel gick fel med denna). Oavsett så smakade den gott men vi blev, om möjligt, ännu mättare.



.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0