Grattis mamma!

2009-09-29 | 15:29:42 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Idag, just idag fyller favvomamma 50.
Inte nog med att ungarna växer så det knakar, föräldrarna börja bli gråhåriga och gamla nu också :)

En snäll granne till mamma o pappa gjorde en tårta som kan kom ner med på förmiddagen. Något som inte bara  var snällt mot mamma utan även mot mig. Jag slipper alltså göra i ordning den där med chokladbottnar. Sitter dock fortfarande, i valet och kvalet, och funderar på om jag ska slänga ihop en snabb historia. Annars får gästerna hålla tillgodo med våningstårtan.

Efter att Wilma slutat dagis tog jag vägen förbi mamma, åt lite mat och smakade på tårtan. Visst var den god! Däremot så slår den inte min utseendemässigt ;)
Mamma bestämde sig för att ha "Öppet hus" och skjuta fram festen p.g.a olika omständigheter. Alltså har det strömmat in gäster redan, dom första kom samtidigt som tuppen gick upp. Jisses vad blommor och presenter hon fått! Kanske inte är så farliga att fylla 50 ändå :)

Syrran stack i väg i förmiddags och ordnade present till mamma. Tänkte först köpa ett presentkort på ansiktsbehandling men vi hann se det innan och fick styra om planerna. Sen hade hon hittade lite annat krafs på Inred också.

Wilma stannade kvar på kalaset och jag åkte hem med Elsa, kanske hinner hon sova en stund innan Rond två börjar.

Vi hörs senare! Ha en bra dag!

Bilden till höger: Mamma skönsjunger på vårat bröllop 2007.
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0