Jag é duktig!

2009-09-15 | 22:58:32 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Efter att Viktor kommit hem från jobbet tog vi oss till mor och far. Ja, vi äter ju fortfarande middagar där.
Wilma och jag på cykel, Elsa och Viktor tog bilen. Man måste verkligen passa på när det fina vädret kikar fram!

Roade oss med diverse innan det var hög tid för Wilmas gymnastik i Aspenässkolan. 45 minuter redskapsgymnastik med diverse övningar och annat som kan trötta ut dom små. Knallade sedan hem till mamma och pappa och intog lite grillat kött, lammfiléer och entrécôte. Mamma hade dessutom bakat en äpplepaj till efterrätt. Måste jag tillägga att vi blev proppmätta?!

Cyklade sedan hem till vårat kvarter, lade mig en stund framför soffan och började kika på Idol. Slogs sedan av tanken att jag lovat Jonas o powerwalka. Typiskt, soffan som var såå gó och såå mjuk. Nå väl, bara o sätta på sig träningsoutfiten och bege sig ut. Under en timme och 20 minuter for vi fram genom Lerums gator och kvarter, spanade in i alla upplysta hus och tog "Örebroaren" på en riktigt sightseeing. Efter att ha bott i Lerum i snart 27 år så kan jag ju mitt Lerum, som den sanna Lerumspatrioter jag faktiskt är.
Duktig är vad jag är!

I morgon ska Wilma hämtas tidigare på dagis. Gammelmormor och gammelmorfar har bokat in en eftermiddag med Wilma. Dom ska äta glass och besöka djuren i Nolhaga park. Bra för henne att få 110% uppmärksamhet emellanåt.

Förresten, Elsa tog ju sina första steg redan i juli månad. Hon har fegat lite till och från på sistone men nu, sedan någon vecka tillbaka, så knallar hon på som bara den. Ja, jag skulle snarare säga att hon småspringer fram. Shit, nu kommer jag VERKLIGEN få att göra!
.
Postat av: Therése

Heja Elsa!!! Och härligt för Wilma att få egentid...

2009-09-16 @ 21:29:11
URL: http://missgraphic.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0