Tankar kring "fallet"

2009-09-25 | 23:24:08 | Kategori: Jossie | 0 kommentarer
Det är ett tag kvar tills rättegången ska äga rum. I mitt huvud florerar det blandade tankar o känslor. Efter ett samtal idag från åklagaren kommer gärningsmannen att närvara. Hur kommer man reagera?
Ena stunden känner jag ilska, andra stunden nervositet.

Av en händelse kom jag in på bloggen "Politiskt inkorrekt" där redaktionen i ett av inlägget citerar mina tidigare inlägg. Dels om våran katt Tiger men även om våran älskade Torsten.

Politiskt inkorrekt (PI) skriver också att jag ogillar att gärningsmannen nämns vid namn. Att någon annan, som PI, nämner gärningsmannen vid namn har jag inget ont om. Däremot så ogillar jag när dessa oräkneliga bloggare, på ett otroligt naivt sätt, uttrycker sig av fallet/fallen. Att gärningsmannen ska utsättas för det ena och det andra. Det känns fel, det skär i hjärtat. Hela situationen är redan infekterad så som den är.
Och sedan att publicera gärningsmannens namn, personnummer OCH adress. Hör det till saken?
Killen sitter ju häktad! Kanske ska ett gäng hormonstinta tonåringar åka till hans FÖRE DETTA bostad och kasta ägg eller tända en lite för tidig "majbrasa"?
NAIVT! ABSURT!

Kort sagt så vill jag mer tacka redaktionen på PI, som även tagit upp information om insamlingen till "djurfonden". Tack! (även fast det var ett tag sedan det inlägget publicerades)

Nu väntar sängen för en förvirrad Josefin. Godnatt!

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0