Påskhelgen part II

2010-04-05 | 21:39:13 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer
Utöver allt husarbete så har vi också tagit vara på dom fina dagarna. Både under torsdagen och fredagen grillade vi korv ute på altanen. Supermysigt!

Just denna dag när fotona togs var det något kallare och regnskurar som kom och gick. Annars har man ju under långhelgen sprungit omkring i bara kofta OCH ballerinaskor!


Elsa och Wilma ute på altanen.


Underbara Elsa


Underbara Wilma


Påskafton firade vi tillsammans med Jonas & Karina. Lunchen serverades hos dom där vi delvis satt ute på altanen och lapade sol tillsammans med en drink i handen. Påskharen kom på besök, till tjejernas stora förtjusning. Lite hyss hittades också på - Wilma, Olivia och Elsa sprang över till grannen, utan våran vetskap, och skrek "Bajskorv". Grannen kom i sin tur och talade om detta för oss och vi tog då ett "snack" med tjejerna och sa att det är bättre att man säger "Glad påsk". Tjejerna gjorde återigen en rymning, till grannen igen, men skrek i stället "Glad påsk bajskorv"....

Nå väl, efter att ha intagit god mat begav vi oss ner till oss för att stoppa i oss ytterligare föda. Oxfilén lades på grillen, rödvinet korkades upp och gratängen ställdes i ugnen. Till efterrätt gjorde jag Creme Brulee med hallon och blåbär, något som mer än väl uppskattades!

I går var vi bjudna till Viktors föräldrar på middag och idag åt vi påsklunch hos hans syster. Eftersom barnen sov där natten till idag hann vi på förmiddagen fortsätta greja här hemma. Viktor bad mig för en tid sedan skriva listor över alla våra projekt och på dom listorna kan vi nu stryka många punkter. Känns skönt.
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0