Inlägg ETT år: 2010

2010-01-01 | 21:23:14 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer
Första inlägget för det nya året :)
Vilken rolig kväll vi hade i går!

Jag jobbade först några timmar innan det var högt tempo hem för att göra sig i ordning inför kvällen. I samlad trupp, tillsammans med Jonas, Karina o deras barn, åkte vi till Aspen för att kolla in fyrverkerierna. En tradition som Lerums kommun åter tagit tillbaka. SVINkallt var bara förnamnet och det kändes som en halv evighet innan dom satte i gång färgshowen vi faktiskt åkte dit för.











Elsa var så otroligt faschinerad över allt pang-pang på himmelen. Men efter detta så begav vi oss hem till Jonas o Karina. Mina fötter var så stelfrusna (trots att jag bar raggsockar till min partyblåsa, ha ha). Det tog ganska lång tid innan jag hade känseln tillbaka i tårna. Obehagligt!
Vi dukade fram snittar och annat tilltugg. Till det en flaska champagne...







När vi väl mättat våra magar (ja, jag åt lite för mycket) så lade vi oxfilén på grillen och ställde in potatispajen i ugnen. Lite, lite plats fanns det allt i magen. Men bara lite. Och till varmrätten ett fylligt rödvin. Lovely!

När klockan blev runt 21 så somnade både Wilma och Olivia. Envisa lilla Elsa var dock vaken. Hon drog omkring med sin sönderslitna kudde och var hur nöjd med livet som helst. Först klockan 23.56 så stendäckade hon. Pang-bom. I samma veva startade pangandes av alla fyrverkerier!

Jag stoppade fötterna i "raggisarna" igen (eller, dom åkte faktiskt inte av under hela kvällen...!) så gick vi ut på altanen. Korkade en ny flaska "skumpa". Gubbarna tände varsin cigarr och så pratade vi om nyårslöften.

Det där med nyårslöften är inte min grej. Jag kan inte hålla dom och avlägger därför inga. Mumlade mest för att det låter bra om att sluta äta kakor o smågodis på jobbet hela dagarna. Det är väl min största last. Jag har ingen tid avsedd för lunch och då står den där lådan med småkakor väldigt tillgängligt :)









Jag är inte den typen som är för det där med alkohol men i går trodde jag att jag slog på stort. Men efter att ha redovisat gårddagens konsumtion så kom jag fram till att jag var lite av en "partypooper" ändå (på den fronten alltså). Ett halvt glas skumpa till förrätten, ett halvt glas rödvin, en halv Mojito (en hel fast i ett litet dricksglas!) och två-tre klunkar skumpar till tolvslaget. Inte för att man MÅSTE dricka, absolut inte. Jag bara är så´n.

Dom första timmarna in på det nya året ägnade vi åt sällskapsspel. Jonas hade köpt ett nytt som heter "Trodde du já". Ett rätt kul spel med roliga fördomar och idiotiska utmaningar. Ja, jag "tvingades" måla en mustasch med mascara, Viktor doppade huvudet i ett tallrik med mjölk (!) och dansade balett i 30 sekunder. Jonas fick låta som en aggressiv säl och Karina sparkas som en karatekille :)

Vi kom inte i säng förrän 04.00.... Vi är rätt trötta idag. Rätt. Trötta.

Hoppas att ni alla hade ett underbart nyårsfirande och GOTT NYTT ÅR!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0