Onyttigheter, inredning & tårtprojekt

2010-01-04 | 22:05:53 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Ytterligare en dag att vara nöjd över.
Spenderade hela arbetsdagen med allt i ekonomiväg. Eftersom det är helgdag
på onsdag så fick jag se till o göra färdigt bokslutet för december månad för båda företagen.

Efter "normal" lunchtid åkte jag hem o tog en fika med Moffe och Leah. Rätt till lunch har jag ju ändå :) Leah är så söt att jag hade velat kidnappa henne o så stor hon blivit! Lilla trollungen! Moffe hade köpt med sig en riktigt nyttig lunch bestående av bönor, kikärtor och annat i salladsväg...

...Eller, sanningen är att vi inte alls åt någon sallad utan delade glatt på: En chokladboll, ett wienerbröd och en wienerpecan :)
VERKLIGEN nyttig lunch...

Nå väl, mitt nyårslöfte har återigen brutits. Eller, löftet var faktiskt att jag inte ska trycka i mig kakor och sötsaker på jobbet, nu skedde detta hemma... :)

Efter att ha jobbat klart stack jag ner till Bokia och köpte material till Wilmas inbjudningskort. Och nu under kvällen har jag surfat runt efter inspiration till hennes rum. Har beställt lampan jag hittade från Ellos, priset 249kr - som hittat! Ska gå igenom min lista över sparade länkar på webshoppar med barnrumsinredning.

Så här ser taklampan ut (det är små, små delar i tapeten i denna gröna nyansen)
(Bild lånad från Ellos.se)

Och på tal om webshoppar så fick jag ett sms om att mitt paket från Tårtpinglan är på väg. När det väl har anlänt (antagligen i morgon) så kör jag i gång med modelleringen till Wilmas tårtor.
Tokigt nog kom jag på att det behövs göras två tårtor. En till barnkalaset på lördagen och en till släktkalaset på söndagen!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0