Energiflöde

2010-06-10 | 22:35:58 | Kategori: Hem & inredning | 0 kommentarer
Det blev en tur till Nordik i går som bestämt. Det blev en full bil hem - som icke var bestämt :)

Köpte en Stringhylla i vitt av pocketmodell, en bokhylla i form av en stege samt fyra stycken formgjutna stolar i plast med stålunderrede (liknade dom klassiska Eamesstolarna).
Stolarna gömde jag dock uppe i butiken då jag tänkte överraska Viktor med en liten homestyling.

Bokhyllan skruvade han ihop i går kväll och den blev perfekt nu med den nya möbleringen. Och han var nog lika ivrig som mig att få upp Stringhyllan så den monterades upp i morse.


En klassiska Stringhylla. Espressokoppar från Filippa K, kaffemuggar från Anyway. Théburk från min butik. Ljuslyktor från Dixie. Bok "kladdkakor" från Ica Bokförlag.
Jag var rätt snabb med att pynta hyllan! Visserligen kommer väl dom sakerna att bytas ut efterhand men nu gapar hyllorna inte tomma i alla fall!


Efter sommarfesten på dagis fortsatte jag o måla den gamla barnsekretären ytterligare en gång och så monterade jag ihop stolarna (vilket var ett rent helvete när gängerna inte passade). Oavsett så blev det ett helt nytt kök bara av en sådan simpel sak som en hylla och ett gäng stolar. Nu är visserligen mina bilder tagna kvällstid med iPhone (under all kritik kvällstid). Snyggt blev det!





I morse gav sig Viktor och Jonas i väg mot Sölvesborg och Sweden Rock festivalen. Jag kommer alltså att vara gräsänka enda fram till söndag. Tomt. Tråkigt. Tyst...

Jag har i alla fall knåpat ihop en liten lista med saker jag vill få gjorda innan han kommer hem. Med skattepengarna på kontot (dom kom idag - yippie!) så kan jag nog förverkliga ett och annat. Ska bland annat tapetsera hallen är det tänkt. Först ska det dock spacklas och slipas... i vanlig ordning alltså!

I morgon,
jobba 10-18.00. Hem - äta middag - lägga barnen - fortsätta på mina projekt!
(Det var nästan så att jag ville sjukskriva mig i morse för att fortsätta med mina projekt. DÅ är man taggad!)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0