Dääär satt den...igen!

2010-03-25 | 12:10:34 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Jag har alltid gillat ishockey och förbannar mig titt som tätt över att Viktor lade skridskorna på hyllan. Det är ju så vansinnigt kul! Extra intresse och spänning blir det självklart i Elitseriens slutspel. Så även i går.

Pappa satt med oss hemma o kollade på Frölundas bortamatch. Ohyggligt spännande! Och för en gångs skull lyckades dom sätta skott på mål så som man bör göra! Att Niklas Andersson fick matchstraff då han tacklade grisen Jämtin var förnedrande. Jag kan förstå att det dömts för matchstraff om Jämtin på något vis blev skadad men hans lilla huvud tittade upp under "filmningen" och strax därefter begav han sig in i det pågående gruffet vid mål. Gris är bara förnamnet på Jämtin.

Nå väl, Frölunda fick till en välförtjänt seger och nu väntar jag (liksom många andra) med spänning till fredagens match!

Innan matchen hann jag också ta en ridtur och det var full action på "pållen" i går. Dels körde en brötig lastbil förbi vilket hon blev heltokig av och senare inne i skogen var det en liten spricka i isen där vatten porlade. Ja, för dessa stora varelser kan ju porlande vatten vara hur HEMSKT som helst :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0