Sjukhusets miss....

2010-03-18 | 07:59:22 | Kategori: Vardagsbestyr | 1 kommentarer
Vilken helvetisk gårdag...

Jag hade ställt klockan på morgonen för att återigen ringa vårdcentralen för Elsas räkning. Eftersom hon inte ätit någonting på två dagar började vi ana ugglor i mossen. Hon som alltid äter med bästa aptit. Sedan hade febern suttit i i 8 dagar.

Från vårdcentralen fick vi en remiss till Drottning Silvias barnsjukhus för röntgen. Prover visade bakterier o eftersom hon kräks slem o hostat utgick dom från lungorna. Elsa skötte sug exemplariskt på röntgenbordet! Tiden där i väntrummet flöt för övrigt på ganska bra...

Vi skickades sedan vidare till akutmottagningen. Även där fick vi henne undersökt med inte allt för lång väntan. Hon blev vägd o hade tappat ytterligare i vikt.

Vidare blev vi skickade till avdelningen Medicin. Vi slog oss ner och väntade och väntade och väntade. Efter ett par tre timmar frågade Viktor om hur många som är före oss (man kan ju självfallet aldrig säga exakt då mer akut sjuka fall går före!). Vi fick bara till svars "vi jobbar så fort vi kan".

Vi fortsatte att vänta o vänta. Jag frågade ytterligare två gånger. Ja, eftersom Elsa skrek och tiden gick mot läggdags. Hon hade inte ens fått sova middag!

Efter 8.5 timmar under sjukhusets tak fick vi träffa en läkare varpå hon sedan säger att vi ska till röntgen. Först då förstod både hon och vi att Elsas papper hamnat mellan skrivborden. Hon hade ju redan röntgats!!

Att Elsa, 1 1/2 år får tillbringa 8.5 tim inom sjukvården är oacceptabelt! Vi fick inga som helst besked under väntans gång. Inte ens några vänliga ord! Resultatet: Elsa har lunginflammation
.
Postat av: Caro / Karlsebakken 37

Usch och fy, stackars er!! Vi var också på sjukhuset för 1,5 vecka sedan med en RS-sjuk liten Astrid. Som tur var behövde vi bara ligga där ett dygn, var så skönt att komma hem! Nu är hon nästan helt frisk igen, men tycker vi har varit sjuka större delen av vintern. Bara att vänja sig antar jag...!? :)



Massor av krya-på-er-kramar från oss!

2010-03-18 @ 13:28:50
URL: http://www.karlsebakken37.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0