Projekt: Tvättstuga part II

2010-05-05 | 21:30:31 | Kategori: Hem & inredning | 0 kommentarer
Det blev som tänkt ett IKEA-besök idag, däremot hann vi aldrig åka vägen om Interkakel men det är inte läge för det just idag direkt.

Fick köpt stommar, diskho, öppna hyllplan (som ska placeras mellan överskåpen) samt lite andra onödigheter. Direkt när vi kommit hem körde Viktor i gång och det börjar mer och mer likna en tvättstuga - positivt!



Så här såg tvättstugan ut tidigare innan renoveringen startade. Till vänter är utrymmet bakom tvättmaskinens placering där tvätt och torktumlare tidigare stod. Där kommer vi sätta upp linor för tork av tvätt och verkligen ta till vara på varenda millimeter.


Tvättstugan börjar ta form. Bänkskåp på plats, likaså bänkskiva och den runda diskhon. Det återstår alltså kakling, montering av överskåp, hyllor och givetvis allt småpill - det är ju då jag kommer in i bilden :)


Det blev en vit bänkskiva med aluminiumkant. Denna bänkskiva är vändbar, vit på ena sidan och ljusgrå på andra. Vi flippade den fram och tillbaka innan vi slutligen beslutade oss för att välja den vita skivan. Jag tror att det blir snyggast till den turkosa glasmosaiken.

Efter att dessa bilder hade tagits monterade Viktor även blandaren. Men projektet fortsätter i morgon, återkommer då med fler bilder!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0