Wilmas hemkomst

2010-05-14 | 23:07:42 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
I går var vi bjudna på middag hos Jonas o Karina. Pappa med. Efter att vi hade blivit - mer än - övergödda kikade vi på ishockey-VM. Jag hade hellre föredragit Sing Star eller Guitar Hero då hockeymatchen blev lite sövande för min del efter all god mat! Nå väl, det var lika trevligt som vanligt :)
Är det VM så är det!

I morse åkte jag på att jobba ett par timmar, vilket jag hade mindre lust med. Wilma beräknades komma hem vid 12-13 tiden och jag ville inte missa hennes hemkomst. Tio långa dagar har hon varit i från oss. Visserligen visste vi mycket väl hur mysigt och kul hon haft det, hon har inte ens haft tid o prata med oss i telefon... men ändå. Det blir tomt.

Hon blev så glad Wilma när hon såg oss alla och hon trodde inte sina ögon när hon fick syn på lekstugan. Efter att ha lugnat ner sig ett par hekton satte hon sig på den lilla altanen och "fikade". Hon babblade och babblade och babblade...lilla tjötmumrik! Men Elsa var nog gladast av alla att få träffa Wilma igen, dom släppte inte varandra en sekund!

Ja, kortfattat en härlig dag (bortsett från den uteblivna ledigheten). Vi har i alla fall fått gjort grymt mycket. Och helgen har ju bara börjat! I morgon väntar arbete och om jag hinner en sväng till Balders Hage i Alingsås (mer shopping till lekstugan!)

Godnatt!


.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0