Mysigt värre!

2010-11-28 | 19:20:44 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer
I morse var vi relativt snabbt på benen.
Viktor åkte i väg och köpte frukost, vörtbröd (MED russin) och griljerad skinka. Barnen höjde kanske inte direkt frukoststämningen då dom båda var uppe och hoppade redan 05.30, brukar för övrigt ALDRIG hända på helgerna.

Härom dagen pyntade jag i ordning ett zinkfat med lite grönmossa och fyra vita ljus. Knöt sedan ett bomullsband runt dem. Lagom dekorativt för mer rött än så vill jag inte ha i hemmet.


Zinkfatet kommer från IB Laursen, ljusen från VIO Ljusfabrik (grym kvalité och brinntid), banden är från Svanefors textil. Allting är givetvis medtaget från vår egen affär!

Lite senare på eftermiddagen åkte Wilma och jag till butiken. Faster Sofiia fick i våras ett presentkort där av oss vilket hon idag utnyttjade. Passade också på att köpa hem lite apelsiner och nejlikor. Barnen var måttligt roade av den sortens julpynt men nu doftar det i alla fall riktigt "juligt" i vårt hem!




Wilma djupt koncentrerad.


Likaså Viktor (lägg märke till likheten mellan Wilma och Viktors miner!)


Elsa valde i stället att få en skalad apelsin och äta :)
Hon förstod nog inte riktigt grejen med att trycka nejlikor i något man kan äta!!

Vi är nu nyss hemkomna från Viktors föräldrar. Svärmor tjuvstartar alltid med lutfisken vilket vi blev bjudna på idag. Något Viktor var nöjd med, han avskyr lutfisk och framför allt doften, tur att han hade en innebandymatch på schemat i stället!

Pricken över i:et för dagen måste väl ändå varit snön som ringlat ner! Ett riktigt vinterlandskap, perfekt när det nalkas julpynt. Hittills har jag bara plockat fram några enstaka saker. Ljusstakarna får vänta till senare in på veckan.
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0