Vart tog dagarna vägen?!

2010-10-06 | 10:30:35 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Dagarna far fram i ilfart. Det är så mycket som har hänt att jag inte riktigt hänger med. De två stora sjukdomsfall inom familjen/släkten tar all min kraft! Det känns så sjukt orättvist...

I fredags tog jag en lunch på Aludden tillsammans med en kompis och hennes lilla dotter. Inför dotterns dop ska jag göra tårtorna så vi gick igenom färg, form och smak :)
Inte helt oväntat blir det något prinsessigt med smak av jordgubb och vit choklad!
Lunchen drog ut på tiden och jag hann aldrig tillbaka till jobbet...

På fredag kväll tog Viktor och jag tåget in till stan, såg "I rymden finns inga känslor" på bio, åt oss proppmätta på Danilo och drack drinkar... Men som de trötta småbarnsföräldrar vi är tog vi tåget hem strax innan midnatt. Kruxet var bara att vi råkade åka förbi Lerums hållplats och fick i stället hoppa av i Stenkullen och därifrån ta taxi. Surt! Det berodde dock inte på alkoholintaget utan vi satt bara o "tjötade" :)

Och även i lördags färdades vi kommunalt (Hej miljötänk!). Viktors mamma hade fyllt 50 och bjöd på middag. Pappa och syster tog bussen med oss till Floda. Även denna afton blev det en hel del alkohol och på tok för mycket mat! Spelade TP och tog taxi hem i lagom tid...

I söndags tog vi oss till den nya klädaffären vid Nääs fabriker, mestadels plagg från Odd Molly, Hunky Dory, Diesel, Twist & Tango m.fl... Jag spanade mest på barnkläderna och funderade på att investera i ett par Hunters även till Wilma. Hon föredrar dock stövlar med blommor och annat krafs på, Elsa har hittills inte lärt sig att bestämma i samma utsträckning som stortjejen. 
I stället blev det en mössa från Gangstar & ett par jeans till Elsa från Nova Star.
På tjejernas begäran hälsade vi även på hästarna i stallet vid Nääs slott och tog en fika.

En lagom social helg med andra ord :)
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0