Helgen som gått...

2010-09-13 | 15:16:38 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer
Helgen har bjudit på:
Trotsiga barn (Elsa)
Pizzaätande (både lördag och söndag)
Shoppingrundor (evigheters evigheters sen)
och middag i goda vänners lag...


Först i fredags var vi bjudna på middag hos Richard & Maria. Det blev dessvärre inte så sent, jag hamnar i koma alldeles för tidigt p.g.a penicillinet (som för övrigt lider mot sitt slut). God mat & massa dryck var det i alla fall :) Och lika trevligt som vanligt givetvis!

I lördags tog vi en vända ner till Lerums centrum och Livsrumsdagarna. Våran butik hade ett bord där vi visade några av våra produkter. Nu var det inte jag som stod där och krängde. I stället ägnade jag tid åt att roffa åt mig ett x antal ballonger till barnen och dessutom fick dom kramat Scooby Do :)

På kvällen slöt vi upp med både syster, bror och hans sambo. Sista veckan för "the-big-plans". Åt Africana, drack världens goaste rödvin (Coto de Imaz, Rioja, 2004) och snackade skit.

Och slutligen, i söndags åkte vi tjejer in till stan för en shoppingrunda. Köpte inget annat än nya underkläder & en ryggsäck till Wilma men vi fick i alla fall insupit lite höstinspiration. Tog också en fika på Condecco. Det är inte världens lättaste att handla (eller försöka handla...) kläder när Wilma är med. Hon ska ha ALLT och är fruktansvärt mån om sitt utseende - undrar vem hon brås på?!


Wilma goffade i sig en hel morotskaka och ett halvt glas mjölk på Condecco.

Men, nu är det vanliga tider - tillbaka på arbetsplatsen med andra ord!
Ser VERKLIGEN fram mot kommande helg!

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0