Snacka om GRUNDLURAD!

2010-09-20 | 10:23:42 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer
I lördags var det äntligen dags för det projekt vi planerat länge och in i minsta detalj - en överraskningsfest för pappa!

Vi hade fixat med hyrglas, cateringmat från Delikatessen, fixat kläder och dekorationer till lokalen. Handlat alkohol, frukt och snacks... Ja, listan var faktiskt rätt lång :)

Så närmare 17.30 hämtade bror min upp pappa som klätt upp sig för att åka till stan. Det var det han trodde, att vi skulle gå på restaurang. I stället åkte dom hem till oss och bytte om till smokings & drack champagne. Sedan hade det bokats taxi bort till Aspenäs Café som vi abonnerat för kvällen.

Alla pappas vänner stod samlade inne i lokalen med en Dry Martini i handen - ja, temat för kvällen var Marilyn Monroe och James Bond. Länge, länge stod pappa ute på parkeringen och man såg hur hjärnkontoret arbete "va sjutton är det här?!". Sedan chocken av alla finklädda som sjöng "Ja må han leva".
Tårarna var inte långt borta! Alla "damer" gav pappa varsin STOR, röd ros.

Hur lyckat som helst blev det och "the-top-of-the-day" var att världens bästa bartender, Magnus, var på plats. Vi hade hyrt in honom i hemlighet och pappa såg ut som ett barn på julafton när han fick syn på honom! 
Magnus slängde ihop Mojitos, Cosmopolitan, Old Fashion och annat från drinkmenyn - måste jag säga att alla tyckte det var extraordinärt?!

Närmare 05.00 kom vi slutligen i säng... med en aningens för mycket innan för västen!

Återkommer senare med bilder från en RIKTIGT lyckad överraskningsfest!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0