Nya planer & idéer...

2011-04-19 | 21:11:50 | Kategori: Hem & inredning | 0 kommentarer
Jag vet inte om man kan kalla det överskottsenergi eller bara ren tristess...

I söndags kväll kom vattenkopporna och hälsade på Wilma. Jo, man tackar. I dag är det andra dagen jag går hemma, inget ont om det, men man hinner ju tänka en hel del.

Tankarna går mest till de tusentals projekt jag jämt ska hålla i. Jag var så ivrigt att jag helt seriöst höll på att göra IKEA ett besök kl. 19.00 (dom stänger 20.00).
I den inre hallen ska nya garderober (inbyggda) monteras. Nu ska det bli ordning på Wilma och Viktors kläder. I tvättstugan ska en dubbel och en enkel garderob få plats. Jag längtar till "det organiserade hemmet".

Mitt i allt tänkande kom jag på att jag vill ha nya stolar till vardagsrummet. Dom nuvarande är förvisso inte mer än ett par år men jag behöver förändringar.

I köket har vi denna svarta plaststol, totalt fyra stycken, som jag istället tänkte komplettera och ställa i vardagsrummet. Alltså behövs fyra nya stolar till köket.






Är sugen på Tolixstolar alternativt svarta pinnstolar - båda klassiker.
Tolix som är handknackade sedan 1930-talet och användes då som caféstolar i Frankrike. Jag gillar historier bakom möblerna vi använder, jag blandar också gärna gammalt och nytt. Gammalt & nött med högblankt i vitt.

En pinnstol kan fyndas på loppis för den händige (alternativt inhandlas på bl.a. My Home) medan Tolixstolen i original går loss på ca 2400kr/stol. Och originalet är som bekant alltid snyggast!
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0