Wilma hjärta Saade

2011-06-17 | 23:27:00 | Kategori: Jossie gillar | 1 kommentarer
På BVC påstår dom att man får känna på en släng av tonåringsfasoner när barnen är i 5-6 års åldern (gäller tjejer). Jag kan inte annat än att hålla med.

Att Wilma är fåfäng... Ja, det har hon i princip alltid varit. Hon har varit mån om sina kläder (även fast den så kallade matchningen ibland kan diskuteras) och minsta lilla fläck på ett plagg är katastrof!

I går hämtade jag Wilma och faster Sofiia efter att de varit på Eric Saades konsert på Liseberg. Wilma var helt salig "Mamma, mamma...Alltså han finns på RIKTIGT".


Wilmas största idol Eric Saade (Bild från Google)

Hon berättade, himlade med ögonen och gestikulerade, hör han sjöng, hur alla gapade och skrek.
Mitt i allt fick hon med att hon åkt stora berg och dalbanan, två gånger.

Tror minsann att en viss Wilma Öberg är lite smått betuttad i den där Saade :)
.
Postat av: Johanna

Hehe, vem är inte betuttad i Saade? Missade honom precis på Scandic Rubinen i fredags där han bodde under tiden han var i Göteborg :)



Jag tror också att jag kommer gå starkare ur det här, det är så man får tänka.

Jag har köpt i Lunden så det är nära mitt kontor och jag känner mig hemma i området så det är bra. Det är en 2:a på 43,5 kvm med balkong så jag ser fram emot att börja greja i den! Får tillträde 15/7.



Spännande med visningarna av ert hus, jag vet att intresset inte är på topp överlag just nu men jag hoppas det går bra för er! Jag håller så klart tummarna!



Ja, jag är ansvarig för östra centrum vilket ju bland annat är Munkebäck som din bror bor i så han fåt jättegärna höra av sig! Va kul!



Kram Johanna

2011-06-20 @ 13:56:38
URL: http://jolla99.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0