Äntligen tillbaka!

2011-05-05 | 13:33:54 | Kategori: Vardagsbestyr | 0 kommentarer

Veckan har bara rusat i väg till min stora fasa. Får lite smått panik när dagarna bara rinner i väg, och när jag plötsligt inser att jag inte hunnit med vissa saker.

I måndags och tisdags var jag i väg på utbildning, från tidig morgon (för mig...) 08.30 till sena eftermiddagen 17.00. När jag väl anlände hemma på Sandängen var det inte mycket till övers annat än soffläge.

Igår morse begav sig stora prinsessan (Wilma) iväg med farmor till Finland. Hela tio dagar ska vi försöka klara oss utan henne, huset ekar redan tomt.
Och antalet VAB-dagar har påökats då Elsa även fått vattenkoppor (EXAKT 14 dagar emellan!). Jag tyckte först att Wilma hade outhärdigt många men inte i jämförelse med Elsa. Hela den lilla kroppen är täckt :(
Tycker dock att dom båda varit oerhört tappra!

Så efter arbetspasset igår åkte Betina och jag in till Cerveras medlemskväll. 20% rabatt på hela sortimentet och jag var INTE sen med att öppna plånboken :)

Det blev mycket i ett turkost tema (jag får ibland dille på vissa kulörer). Bland annat en serveringsbricka i trä med turkost, en brödkorg i samma serie. Fyra olika ljuslyktor. Köksförkläde, grytlapp och grillvante - också i turkost. Söta bröddukar med spets från Himla. Gammeldags flaskor med snäpplock - perfekta för bordsvattnet och slutligen en skål från Georg Jensen (till Viktor)

Väl hemma igen satt Jonas och Viktor o tittade på ishockey-VM med rödvin i glasen. Gottegrisar!

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0