Coola sängbord & tapetbekymmer

2011-09-01 | 12:35:16 | Kategori: Husbyggnationen | 0 kommentarer

Hittade dessa bord från House Doctor hos Inreda.com.

Perfekta som sängbord då vi har lite högre sängar. Dessutom gillar jag när det är gott om avställningsyta, om inte annat så behöver jag det för alla magasin jag jämt samlar på mig :)
Pris 1885kr/styck

Det är näst in till livsfarligt med webshoppar. Jag hinner ju köpa på mig allt för mycket innan huset ens blivit färdigt. Experterna säger ju det att man bör bo in sig ett tag innan man köper på sig saker. Av egen erfarenhet så är det faktiskt så, man har tankar och idéer och föreställer sig hur det ska se ut. Sedan när väl sakerna är på sin plats så kanske det inte alls är som man tänkt sig.

När jag ändå har tid att vela så börjar jag återigen tänka på den tapet vi (jag) valt till sovrummet, efterlängtade Groove Garden från Osborne & Little. Kanske, efter flera års suktan efter just den tapeten har gjort att jag kanske inte alls kommer tycka om den när den väl kommer upp?!

Mina listor över tapeter känns en aningen överarbetade. Jag börjar med 4-6 tapeter per rum för att sedan skära ner till ett par-tre styckna och slutligen bestämma mig för en! Kan jag inte bara anteckna en endaste och sedan hålla fast vid det? Nä, har man tid och vela fram och tillbaka så....

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0