Merry Christmas!

2012-12-24 | 00:35:00 | Kategori: Festligheter | 0 kommentarer
Tidigt i ottan bjöd mamma på "kakfrukost" hemma hos henne. En gammal tradition som jag i alla fall är glad över att den hålls vid liv. Istället för gröt eller vanlig frukost så dukar mamma upp en kakbuffé som får varje sötsakstokig (som mig) att skutta omkring!
 
Elsa är, liksom sin mor, väldigt för det där med kakor!
 
Vi delade ut lite julklappar innan vi begav oss hemåt inför det fullspäckade schemat. Ja, så ser det ut nu för tiden. Viktors syster och man kom förbi på lite glögg. Därefter stövlade mormor och morfar in och hälsade på.
 
Runt 15-tiden anlände svärföräldrarna med all mat. Som vanligt är det svärmor som står för julbordet medan vi endast behöver öppna dörren och bistå med vörtbröd :-)
 
När vi mättat våra magar så höll Wilma nästan på att krypa ur skinnet "när kommer tomten, när kommer tomten". Och till sist så kom han, tomten med sitt yviga skägg.
 
Årets jultomte, lotten föll på pappa Viktor som fick pölsa ut i snön.
Om han är tomte även nästa år får han nog se till att äta upp sig, tycker ni inte det?!
 
Elsa åkte oturligt nog på feber, lilla tjejen. Närmare fyrtio grader, lika varm som en kamin, låg hon avdäckad på soffan i rummet intill. Ja, när tomten kom så pallvrade hon sig faktiskt upp, öppnade ett par paket, tills hon sedan gick tillbaka och lade sig.
 
Djupt inne i matkoman så kom ett större gäng på besök. Pappa, Carina, lillasyster med sambo, lillebror med sambo samt sistnämndas föräldrar transporterade från Småland.
Ännu fler klappar att öppna. Wilma var i extas!
Det spelades sällskapsspel och blandades drinkar (groggar) hejvilt.
En mycket trevlig afton alltså och alla var nog lika nöjda som mig!
 
Hoppas ni också haft en FANTASTISK afton!
 
.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0