Året 2011

2012-01-02 | 12:15:25 | Kategori: Allmänt | 0 kommentarer

Precis som tidigare år gör jag en liten summering av året som gått.
Alltid kul att kunna blicka tillbaka

ÅRET 2011

Januari: Skrev för första gången om pappa och hans sjukdom ALS. Det var som att komma "ur garderoben" och en befrielse att få dela med sig. Vi besökte många restauranger för att lätta upp den annars tunga vardagen. Wilma fyllde också 5 år vilket firades med två tårtor. Spenderade första tiden av januari i Branäs.

Februari: Besökte Gothenburg Horse Show med min hästtokiga dotter. Fick lite vårkänslor när vi tog en fika på altanen och solen värmde våra nosar. Såg en show med Jörgen Mörnbäck med pappa. Bakade mycket och tittade på Melodifestivalen hos grannfrun. Wilma gick på sin första ridlektion och var så förväntansfull.

Mars: Pappa ramlade igen och man var åter tillbaka till verkligheten. Föll snön i mitten av månaden. Flertalet Frölundamatcher med tillhörande restaurangbesök. Fick ihop en mysig tjejkväll med spa-bad på Panorama, middag och utgång.

April: Grejade hemma med omtapetsering osv. Wilma fick en omgång med vattkoppor. Åkte till ett 29-gradigt Barcelona med företaget. Köpte en ny bil och bokade resa till Mallorca.

Maj: Gick på vinprovning med pappa. Elsa åkte på vattkoppor exakt 14 dagar efter Wilma. Avslöjade vårt stora framtidsprojekt, huset Brännås. Wilma besökte Finland med farmor. Och så såg vi filmen Rio med barnen på bio.

Juni: Besökte mormor och morfar och klappade djuren i Nolhaga park. Blev bjudna på grillmiddag hos Sofiia och David. Vårt gamla hus kom ut på Hemnet efter homestyling och fotografering. Körde en två veckors Nutrilettkur och första spiken sattes i huset Brännås.

Juli: Packade flyttlådor kväll efter kväll. Kikade på kakel till det nya huset. Hela familjen åkte på en välbehövlig semester till Mallorca i två veckor.

Augusti: Satt med rekryteringar på jobbet. Var på kräftskiva och flyttade ut från huset. Firade 4-årig bröllopsdag och blev bjudna till Sofiia och David på middag - förlovningmiddag! Kikade på tapeter till det nya huset och bråkade i veckor med kommunen om pappas p-tillstånd.

September: Tog en spa-kväll på Panorama med familjen. Elsa fyllde 3 år vilket firades i två omgångar. Bokade resa till Teneriffa. Hälsade på Moffe i deras färdigbyggda radhus. Målvakten Stefan Liv omkom i en flygolycka.

Oktober: Planerade bröllop tillsammans med svägerskan. Åt lunch utomhus i mitten av månaden. Wilma och jag åkte till Teneriffa för att hälsa på pappa.

November: Aktivitetsfylld månad! Pappa kom hem från Teneriffa, jag fyllde år. Storm efter storm ställde till det runt om i landet. Hade inflyttningsfest, var på OnStage som vi blivit bjudna till. Tjejgänget och jag gick på Ladies Night och åt middag innan det.

December: Avslutning med företaget. Stressade i julklappshandeln trots att jag innan bestämt att enbart handla på nätet. Firade jul och nyår hemma i det nya huset.

.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

/>


RSS 2.0